Diensten

Diensten

Robert is eigenlijk te bestempelen als nuchtere partyplanner. Geen over the top wilde ideeën, maar iemand die regelt wat jij nodig hebt.

Je kunt hem benaderen wanneer je een feestje hebt en iets te kort komt, maar ook als je een bruiloft gaat vieren en je het complete feest van A tot Z uit handen wilt geven.

'Onder het kopje verhuur vind je alle materialen die je bij mij kunt huren. Je kunt een aantal hangtafels komen halen, ik kan je complete feest verzorgen en alles er tussen in.

Ik heb ondertussen een goed netwerk om me heen verzameld en samen kunnen wij garant staan voor een onvergetelijke (feest)ervaring. Zo werk ik negen van de tien keer met Catering Hubers en weet ik wie ik moet bellen voor het juiste geluid of waar je de leukste feestlocaties kunt bezichtigen.'

Mensen die een jubileum hebben, een babyborrel, verjaardag, bruiloft, koffietafel of bedrijfsfeest hebben de weg naar Robert al gevonden. Omdat, zo blijkt uit referenties, Robert doet wat hij belooft, persoonlijke aandacht voor je heeft, kwaliteit levert en plezier heeft in zijn werk.

'Mee mogen werken aan een bruiloft vind ik echt een prachtig compliment. Dat de mooiste dag van je leven aan mij wordt toevertrouwd is een vertrouwen dat ik natuurlijk nooit zal schaden. Dat vind ik ook erg dankbaar bij koffietafels, dat ik mag bijdragen aan een onvergetelijk afscheid, echt bijzonder. Iedere opdracht is uniek en ik ga niets uit de weg.

Mensen kunnen alles vragen, heb ik het niet in huis? Dan regel ik het of ik bouw het zelf. Nee verkopen heb ik nog niet hoeven doen en dat was ik ook niet van plan!'

Robert is werkzaam in de regio Land van Cuijk en Venray.

Compleet verzorgd

Uw feest compleet verzorgd!

Of het nu gaat om een bruiloft of een verjaardag. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van deze feestelijke gebeurtenis.

Alleen materiaal

Alleen materiaal nodig?

Heeft u een feestje en alleen een koelkast of een aantal hangtafels nodig? Dan kunt u ook losse eenheden huren.

Andere mogelijkheden

Andere mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op, zodat we samen uw wensen kunnen realiseren.

Offerte aanvragen

Contact opnemen