Over mij

Over mij

Robert is na een technische opleiding de horeca ingerold en direct verliefd geworden op het vak.

'Ik geniet van de veelzijdigheid, het contact met mensen en het uit handen nemen van hun zorgen. Dat vind ik een prachtige combinatie. Als ober voel ik me echt in mijn element.

Ik heb door de jaren heen ook veel achter de schermen gezien, wat goed gaat en wat niet.

Waar er wrijving ontstond of waar er brandjes geblust dienden te worden. Vanzelfsprekend werkt iedereen het beste en het liefste op plekken waar het goed geregeld is. Vanuit een goede bar, met goed materiaal, goed eten en goed drinken. Ik ben op een gegeven moment zelf een tap gaan bouwen, die ben ik toen in 2012 gaan verhuren met mezelf erbij.

Dit was het begin van Rent Robert, echt als hobby en liefde voor het vak. Ik hoopte op een feestje hier en daar. Ik had echt niet eens durven dromen dat ik nu na vijf jaar mezelf volledig op Rent Robert kan storten. In dit afgelopen lustrum heb ik meer en meer aangeschaft en zelf gebouwd om mensen een totaalpakket te kunnen bieden. Ook mijn netwerk van betrouwbare mensen om mij heen groeit met de dag. Dat is ook waar ik in de toekomst van droom; groei. Niet te groot, want dan kan ik het persoonlijke niet meer bieden, maar ik zou het wel prachtig vinden als ik vijf dagen in de week een feestje kan draaien. Feestjes waar mensen maar één ding zelf hoeven te doen; genieten!'